Η δημιουργία

κάθε δάσους ξεκινάει από

έναν σπόρο

Η
Δέσμευσή μας
ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΠΟΡΟΥ

Διαρκής και ουσιαστική πρόοδος

Τα θεμέλια κάθε εγχειρήματος είναι εφόδιο και υπόσχεση για το μέλλον του. Στην Eurocapital Partners χτίζουμε μια γόνιμη σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας σε στέρεο έδαφος. Διαθέτουμε τη γνώση, την εξειδίκευση, την εμπειρία και τις αξίες για να επιδιώκουμε όχι μόνο αποδόσεις, αλλά την βέλτιστη ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου σας, βάζοντας σε προτεραιότητα τόσο την επέκταση, όσο και την αντοχή του. Λειτουργούμε ως πολλαπλασιαστής και καταλύτης, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες, για να πετύχετε τους στόχους σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διότι ένας σπόρος δεν είναι απλά μια επένδυση. Είναι το όραμα ενός καλύτερου μέλλοντος.

Μια διαδρομή που μας καθορίζει

Για περισσότερα από 25 χρόνια, έχουμε αποδειχθεί αξιόπιστος συνεργάτης σε εποχές και αγορές γεμάτες προκλήσεις. Ξεκινώντας το 1997, έχουμε αδράξει κάθε ευκαιρία, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα κάθε δίλημμα με αταλάντευτο γνώμονα τις αξίες μας. Η διάρκειά μας στον χρόνο είναι απόδειξη της ποιότητας της δουλειάς μας.

Με πυξίδα υψηλές προδιαγραφές και αρχές

Το ήθος, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και η συνέπεια είναι τα ιδανικά που μοιράζεται η ομάδα των διορατικών επαγγελματιών της Eurocapital Partners. Είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχουμε με ενσυναίσθηση για τις ανάγκες σας, ακολουθώντας πάντα αυστηρά πρωτόκολλα εχεμύθειας και ενημέρωσής σας. Οι αδιαπραγμάτευτες αρχές μας διαμορφώνουν κάθε επιλογή μας και είναι ο λόγος που ξεχωρίζουμε.

Μέθοδος που φέρνει εμπιστοσύνη και αποτελέσματα

Προσεγγίζουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας διεξοδικά και μεθοδικά. Εντοπίζουμε τους στόχους σας και εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι εφαρμόζονται τα καταλληλότερα εργαλεία για να πετύχετε ένα διαρκές αποτέλεσμα. Μέσω στρατηγικών συνεργασιών, η ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει με υπομονή και αφοσίωση εκεί που θέλετε να φτάσετε. Και μετά ακόμα πιο μακριά.

Εξατομικευμένες
Υπηρεσίες
ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Μια νέα σελίδα εξέλιξης

Κάντε ένα άλμα σε μια νέα εποχή όπου γνωρίζετε με ακρίβεια και εγκυρότητα τα πάντα για τις ευκαιρίες που σας ανοίγονται. Είτε ενδιαφέρεστε για την ελληνική ή τις διεθνείς αγορές, τα ομόλογα ή τα αμοιβαία κεφάλαια, οι συνεργάτες μας θα σας δώσουν τις σωστές κατευθύνσεις ώστε ο περίπλοκος κόσμος των επενδύσεων να γίνει απόλυτα προσιτός.

Εσείς στο επίκεντρο

Σε κάθε βήμα, είμαστε πάντα δίπλα σας με τον πολύπλευρο τρόπο που μας χρειάζεστε. Με βάση το εξατομικευμένο επενδυτικό σας προφίλ, παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη και ένα ευρύ φάσμα ψηφιοποιημένων υπηρεσιών, ανάλογα με ό,τι εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες. Γιατί με τους σωστούς συνοδοιπόρους, αξίζει να ταξιδέψετε στον κόσμο των επενδύσεων.

Προσήλωση στη λεπτομέρεια

Ξεκινώντας από την πλήρη κατανόηση των στόχων σας, διεξάγουμε εκτεταμένη έρευνα για να εντοπίσουμε και κατόπιν να αξιολογήσουμε τις επιλογές σας, αποσκοπώντας στην πληρέστερη αξιοποίηση του κεφαλαίου σας και την μεγιστοποίηση της απόδοσής του. Έτσι ώστε οι σπόροι σας να ανθίσουν και να γίνουν το μέσο για την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

 

 

 

.

Πάθος, εμπειρία, ακεραιότητα
ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Μαρία Αρβανιτοπούλου

Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος

Χάρη στη βαθιά της γνώση και πολυετή εμπειρία στα οικονομικά, τις πωλήσεις, τη διοίκηση επιχειρήσεων και το μάρκετινγκ, η Μαρία Αρβανιτοπούλου κατέχει ηγετικές και ανταγωνιστικές θέσεις στην χρηματοπιστωτική αγορά ήδη από το 1991. Μια από τις πολυτιμότερες ικανότητές της είναι να διακρίνει την ευκαιρία από το περιττό ρίσκο. Οξυδερκής αναλύτρια και αποφασιστική επικεφαλής, εκτιμά περισσότερο από όλα την ακεραιότητα. Η δουλειά της είναι το πάθος της. Εκλέγεται μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών για πάνω από 10 χρόνια.

Δρ. Χάρης Λαμπρόπουλος

Αντιπρόεδρος

Κατά τη διάρκεια της πολυσχιδούς καριέρας του, ο Χάρης Λαμπρόπουλος κατείχε βασικές θέσεις στο υψηλότερο επίπεδο τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Οι θητείες του ως κύριος σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας και επικεφαλής σύμβουλος της θερμοκοιτίδας νεοφυών επιχειρήσεων της Αθήνας αποδεικνύουν την διορατικότητά του. Σήμερα είναι γενικός γραμματέας της Ελληνικής Επιτροπής για το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο και καθηγητής Οικονομικών Επιστημών και Ανθρώπινου Δυναμικού στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Θάνος Μαρκαντώνης

Γενικός Διευθυντής | Επικεφαλής Αναπτυξιακής Στρατηγικής

Οικονομολόγος στην αιχμή των εξελίξεων, ο Θάνος Μαρκαντώνης βρίσκεται στον χώρο της ελληνικής κεφαλαιαγοράς για περισσότερα από 35 χρόνια. Διαθέτει εμπειρία στις ηλεκτρονικές διαπραγματεύσεις και τις πλατφόρμες συναλλαγών από κάθε πιθανή θέση ευθύνης στην ιεραρχία του τραπεζικού και χρηματιστηριακού κόσμου. Ωστόσο, δεν επαναπαύεται στην αναγνωρισμένη επιτυχία του. Είναι αντιπρόεδρος του μη κερδοσκοπικού ομίλου για την Τεχνητή Νοημοσύνη AI Catalyst και ενεργός σύμμαχος της start-up σκηνής της Αθήνας. Διαβλέπει την πρόοδο με την ταχύτητα και την ακρίβεια που κάνουν τη διαφορά.

Αθανάσιος Τζήκας

Σύμβουλος Επενδύσεων

Για περισσότερα από 24 χρόνια, ο Αθανάσιος Τζήκας εργάζεται στον επενδυτικό και τραπεζικό τομέα, σε σημαντικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Ελλάδας. Οι πιστοποιήσεις που κατέχει είναι τεκμήριο της γνώσης του για κάθε οικονομικό περιβάλλον ενώ οι ψηφιακές του δεξιότητες επιτρέπουν να παραμένει ευέλικτος μπροστά σε κάθε πρόκληση. Το ιστορικό των επενδυτικών του επιτυχιών αποδεικνύει τις ικανότητές του υπό οποιασδήποτε συνθήκες.

Αλέξανδρος Τοπάλογλου

Εσωτερικός Ελεγκτής

Είτε πρόκειται για τα διεθνή και ελληνικά λογιστικά πρότυπα, την διαχείριση τραπεζικών και χρηματιστηριακών εταιρειών, είτε για το φορολογικό σύστημα, ο Αλέξανδρος Τοπάλογλου είναι έμπειρος γνώστης του πεδίου. Η σταδιοδρομία του ξεκινά από το 1990 σε σημαντικές θέσεις μεγάλων εταιρειών της ελληνικής αγοράς. Είναι πιστοποιημένος λογιστής στο ανώτατο επίπεδο ενώ η ικανότητά του να απλοποιεί τον περίπλοκο κόσμο της οικονομικής ανάλυσης, ακόμα και στις πιο σύνθετες συνθήκες, είναι πάντα πολύτιμη.

Άννα Αλεξανδρή

Υποστήριξη Πελατών

Έχοντας διατελέσει στέλεχος για περισσότερα από 23 χρόνια στον απαιτητικό κλάδο της διαφήμισης, η Άννα Αλεξανδρή παρέχει πλέον καθημερινά την ολιστική υποστήριξη πελατών που δεσμεύεται να προσφέρει η Eurocapital Partners. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της στην επικοινωνία, εργάστηκε ως διευθύντρια διαχείρισης εταιρικών πελατών για μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας. Προσφέρει ουσιαστικές γνώσεις σχετικά με τη στρατηγική και τη διαχείριση της δημόσιας εικόνας και είναι ένας επιδέξιος και αποδοτικός σύμμαχος σε κάθε περίσταση.

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ

Επιτυχία σας

Στην Eurocapital Partners κάθε σχέση ξεκινά με την οικοδόμηση εμπιστοσύνης. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να διερευνήσουμε μαζί τις δυνατότητες της επένδυσής σας και να απολαύσετε τις άψογες υπηρεσίες μας.
Email        info@eurocapital-partners.com
Phone        00302103226244
Facebook        @ eurocapital-partners
Instagram        @ eurocapital-partners
Κοραή 3, Τ.Κ.105 64, Αθήνα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ – ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

© 2022 Eurocapital Partners. All Rights Reserved.
WEB DESIGN & DEVELOPEMENT WITH ♥ BY FABULOUS